HTML

Tengericocik

Friss topikok

  • Csoszi_ka: Nálunk Vénusz csinált folyosót magának és a bébiknek :) (2013.02.19. 09:48) Babák
  • Cicaslany: @Csordás Szilvi: Igenigeeen! Köszi :) (2013.02.10. 21:43) 10 malac...

Reggeli

2013.02.19. 23:01 Cicaslany

A mai reggel nagyon vicces volt. :)

Amikor megkapták a tápot, Tigris beleugrott a tálba, és a többiek nem tudták kidobni onnan. Kitartó kis malac! :)
A Pro senkit nem érdekelt, szerintük azt egyem meg én. Csak a Nature a menő, a kicsiknél is. Az összes kisebb szemet kiették belőle. Cukik, ahogy a nagyobb darabokkal bírkóznak, de nem fér be a szájukba.:D

Mivel Albert mindent meg akar kóstolni, őt ki kell venni, mikor Csicsi és Pitypang zöldséget kapnak. Nem ért egyet ugyanis azzal az állítással, hogy ő még kicsi ehhez. Ekkor történt, hogy megszökött. Pontosabban felfedező útra indult (sprintelve), nem szívbajos, az tuti. Nem volt könnyű kiterelni a ketrecek mögül, jó öt percbe telt, mire elkaptam. :)
Már kunyerálásban is profi, ha kinyitom a kecó ajtaját, már 3 malac sorakozik. Ilyenkor neki is adok egy falatka tápot vagy valamit, hogy szokja a kézből evést. Van egy tippem, hogy ki lesz az első az emeleten.

 Most csak szilárd reggeli után kaptak kecsketejet, látszott is, hogy tele a pocak, keveset kértek. Jó hír, hogy a kis mütyürnek ilyen jó étvágya van! Megmértem kaja után, 80 grammra hízott. :)

 

Estére pedig 83 gramm. :)

Szólj hozzá!

Címkék: tengerimalac albínó malac guinea pig kis tengerimalac baba malac tengerimalac kölyök albínó tengerimalac albínó malac babamalac kölyök tengerimalac

A bejegyzés trackback címe:

https://cavia.blog.hu/api/trackback/id/tr425088388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása