HTML

Tengericocik

Friss topikok

  • Csoszi_ka: Nálunk Vénusz csinált folyosót magának és a bébiknek :) (2013.02.19. 09:48) Babák
  • Cicaslany: @Csordás Szilvi: Igenigeeen! Köszi :) (2013.02.10. 21:43) 10 malac...

Babahírek

2013.02.28. 10:02 Cicaslany

Csicsi végre bátran feljár az emeletre, az egyik tálat feltettem, hogy nyugodtan tudjon enni. Már a hintaágyban is rajtakaptam. :)
Azt hittem, lesz még pár nyugodt napja, míg meg nem tanulnak felmászni a babák is, de Szörp már az emeleten van! :)
Egyik felmenője szerintem patkány lehet, ugyanis a rácson (!!!) mászott fel! Olyan cuki, hogy mindjárt megzabálom! Még popcornozott is fent a magaslat meghódításának örömére.
Persze innen már csak maximum egy nap, hogy mindegyik malacka odafent legyen.
A kicsik totál megkergültek, egész nap rohangálás, ugrálás megy, csak néha alszanak egy picit. Nem tudnak rendesen járni, kizárólag futva vagy szökdécselve közlekednek.
Kaptak egy kis faládát, ami elég nagy ahhoz, hogy az egész csapat belepréselje magát, de elég kicsi, hogy ne vegyen el jelentős teret a ketrecből. Most nagy a buli, lehet beleugrani, kiugrani belőle, kergetőzéshez és elbújáshoz is kiváló. Milyen egyszerű boldoggá tenni egy marék kismalacot. :)
És amúgy megy a berregés, riszálás és egymásra ugrálás. Azon nevettem a legnagyobbat, amikor Tigris próbálkozott a mami hátsójára ugrani...
Nagyon figyelem, hogy elnyomják-e Tigrist a többiek, de egyelőre úgy látom, hogy nem. Olyan harcias a kis pindur, hogy malac legyen a talpán, aki őt eltolja a kajától! Szerintem nincs is tudatában, hogy mennyivel kisebb, mint a tesói...

19:38 Update:

Már Albert is az emeleten. :)

 20:37:

Balu, üdv a fedélzeten!
Albert azt játssza, hogy nekifutásból ugrik bele fentről a hintaágyba, majd onnan ki, majd oldalt fel az emeletre, és kezdi újra. Akkor is, ha valaki épp van a hintaágyban. És mindehhez persze hangosan berregni és visítani kell!

Szólj hozzá!

Címkék: tengerimalac malac guinea pig kis tengerimalac baba malac tengerimalac kölyök babamalac kölyök tengerimalac

A bejegyzés trackback címe:

https://cavia.blog.hu/api/trackback/id/tr275109553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása